Trainingen

Nautilus traint elke maandag van 20u tot 22u in het zwembad Kapermolen, in Hasselt.

• Van 20u tot 21u trainen de mensen van Herfstvreugde, dit is de groep van Jaak Nijs en de groep van Gilbert Bruggen.
  • De nieuwelingen en kandidaat 1* ster duikers trainen ook van 20u tot 21u.
  • Ook wie vrij wil zwemmen of vrij wil komen trainen kan al vanaf 20u te water gaan.
  • Van 21u tot 22u trainen de leden die trainen voor een 2* brevet.
  • Van 20u tot 22u volgen de kandidaat 3* ster duikers theorieles in het lokaal boven het zwembad.
  • Om praktische redenen gebeurt de ontvangst van nieuwe leden altijd na afspraak.

Tot ongeveer februari 2022 trainen de kandidaat 3* ster duikers en de kandidaat AI/4* duikers in het zwembad op vrijdag van 21u tot 22u30.

In juli trainen we in het Zilvermeer in Mol.

We organiseren bijna iedere zondag “Zondag Duikdag” , waardoor je de opgedane kennis van het zwembad in de praktijk kan omzetten.  Deze activiteitenkalender kunnen jullie ook vinden in onze besloten groep op facebook.